Älykkyyttä ja ennakointia päivittäiseen toimintaan

Huollon ennakointi tai vaikkapa varastotilojen kosteuden monitorointi voivat parantaa merkittävästi tehtaan toimintaa. IoT:n liittäminen toiminnanohjausjärjestelmään tarjoaa uuden ulottuvuuden yrityksen toiminnan suunnitteluun ja ohjaamiseen. Suurimmat hyödyt saavutetaan ennakoinnilla ja reaaliaikaisella tiedon hyödyntämisellä.

SAP Business ByDesign ERP järjestelmä ja Exciberin paketoitu CLean Manufacturing ratkaisu yhdistää IoT:n toiminnanohjaukseen mahdollistaen mm. mittaustulosten tallentamisen suoraan osaksi laadunhallintajärjestelmää. 

Anturit seuraavat ympäristömuutoksia, kuten kappalemääriä, sijaintia, lämpöä, virtausta tai painetta. Anturit lähettävät jatkuvasti tietoa itsestään, mikä rekisteröityy suoraan toiminnanohjausjärjestelmään. Reaaliaikainen tieto auttaa tulkitsemaan, milloin muutos edellyttää reagointia yrityksen päädystä ja ohjaa toimintaa tämän tiedon mukaisesti. 

SAP Business ByDesign-järjestelmän analytiikkaominaisuus Built in Analyticsin myötä antureiden lähettämä Informaatio on helposti tulkittavissa visualisten graafien avulla ja analytiikan antamat uudet kaaviotyypit auttavat käyttäjiä ymmärtämään paremmin tietojen välisiä riippuvuuksia. Ei enään exceleitä tai ”mutu”tulkintaa vaativaa dataa.

SAP Business ByDesign on suunnattu nopeasti kasvaville keskisuurille yrityksille tukemaan skaalautuvuutta ja kilpailukykyä ilman monimutkaisuutta ja kustannuksia. Pilvipohjainen ERP-järjestelmä luo pohjan, jonka päälle voidaan lisätä helposti eri toiminnallisuuksia ja mikä parhainta, ratkaisu sopii monelle toimialalle.