Henkilöstöhallinto

HR ajan hermolla

Työn merkityksellisyys ja työnantajamielikuva ovat trendisanoja, joiden takana on kuitenkin suuri merkitys. Ei ole yhdentekevää, mitä arvoja yritys edustaa tai miten olemassaolosta viestitään. Työnantajamielikuva on noussut arvoon arvaamattomaan ja nykyisin yritykset panostavat jo strategiassa toimivaan HR työhön ja varsinkin sen prosesseihin.

Meillä Exciberilla konsultit ovat erikoistuneet SAP ERP järjestelmien kehittämiseen. Uuden sukupolven SAP ERP järjestelmä on suunniteltu käyttäjäkokemuksen ehdoilla; käyttö on yksinkertaista, käyttöliittymä looginen ja järjestelmä yhtenäinen. SAP Fiori mobiilisovellus antaa työhön uuden ulottuvuuden, sillä keskeisimmät HR toiminnot ovat ”täpäyksen” päässä. Työtä voit tehdä ajasta ja mobiililaitteesta riippumatta.

Henkilöstöhallinnon järjestelmien tulee olla yksinkertaisia, älykkäitä ja yhtenäisiä. Exciberin pilvipohjainen ratkaisu kattaa kaikki henkilöstöhallinnon tarpeet työntekijän elinkaaren hallinnasta ajanhallintaan ja työvuorosuunnitteluun. Meillä on ratkaisu sekä pienten että suurten yritysten ongelmiin. Jos HR-järjestelmän hankinta pohdituttaa, HR-valmennuspäivästä voisi olla yrityksellenne apua.

OTA YHTEYTTÄ