SAP Konsultti – Talent Services

Onko teillä tarve tilapäiselle SAP erityisosaamiselle ? Exciberin SAP Konsultti – Talent Services tarjoaa tähän ratkaisun. SAP konsulttivuokrauksemme kattaa tilanteen kuin tilanteen. Talent Service palvelumme:

Projekti- ja hankejohto

Autamme valitsemaan ket­terimmän, tehokkaimman ja turvallisimman ratkaisun projektinhallintaan. Exciberin Talent Services tarjoaa projekti- ja hankejohtoa SAP ERP-, SAP Business ByDesign-, SAP SuccessFactors-, SAP Hybris– sekä muissa teknologia­hankkeissa.

Kuten sanonta kuuluu, Muutos on ikuista. Digitalisaation tahti vain kiihtyy ja yrityksillä on mahdol­lisuus valita loputtomista vaihto­ehdoista itselleen parhaimmat työkalut ja toimivimmat käytännöt. Tässä muutoksessa Exciber tarjoaa asiantuntijuutta viimeisimpiin teknologiaratkaisuihin ja ohjel­misto­­muutosten tehokkaaseen käyttöönottoon. Autamme asiakkaitamme valitsemaan kustannus­tehokkaimman ja toiminta­kykyisimmän ratkaisun, jolla optimoidaan prosessien sujuva hallinta.

Talent Services-konsulttipalvelu tarjoaa lisäresursseja erilaisiin SAP hankkeisiin ja on hyvä resurssi yrityksessä, jossa tarvitaan viimeisintä SAP osaamista ja syvää toimialaymmärrystä.

Asiantuntijapalvelut

Tarvitseeko organisaationne tilapäisesti SAP Konsultti erityisosaamista? Konsulttivuokrauksemme kattaa modulikohtaisen konsultoinnin lisäksi muun muassa SAP Solution-, Concept- ja Configuration Owner- roolit. Meiltä saat myös apua testauksen suunnitteluun, hallintaan ja toteutukseen.

Konsulttivuokrauksemme tarjoaa ratkaisun silloin, kun tarvitaan seniori-tason SAP teknologioiden osaamista ja ymmärrystä eri liiketoiminnan tarpeista. Edellytämme asiantuntijoiltamme vankkaa, useamman vuoden kokemusta SAP teknologioista. SAP konsulttimme ymmärtävät yrityksesi teknologiaympäristön kokonaiskuvan, sen mahdol­lisuudet ja uusien ketterämpien toimintamallien sovittamisen prosesseihinne.

Tarjoamme markkinoiden tehokkainta SAP syväosaamista.

SAP arkkitehtuuri

Liiketoiminta elää muutoksessa. Digitalisaatio, globaali toiminta­kenttä tai uudet IT ratkaisut voivat aiheuttaa epävarmuutta yrityksen toiminnassa.

Exciberin Talent Services tarjoaa täysimittaisia arkkitehtipalveluita niin pilvessä kuin maan päällä. Pilvitransformaatio on käynnissä ja moni yritys ottaa pilviloikan ketterämpiin ratkaisuihin. Valittavana on useita pilvirat­kaisuja, joissa pystymme auttamaan asiakkaitamme ja valitsemaan ennen kaikkea viisaasti.

Meistä saatte luotettavan ja osaavan kumppanin pilvitrans­formaatioon. Toteutamme myös yritysten pilviratkaisun Avaimet käteen- periaatteella.

SAP auditoinnit

Suunnitteletteko seuraavaa kehityshanketta? Miten nykyinen järjestelmänne palvelee käyttö­tarkoitustaan? Voisiko järjestel­männe toimintaa ehostaa? Exciberin Talent Services tarjoaa vuosien kokemuksella järjestel­mä­auditoinnit SAP:in eri osa-alueilla.

SAP Roadmapit yritysjärjestelytilanteissa esim carve-out tai fuusiot

OTA YHTEYTTÄ